Installaties waar je vrolijk van wordt én blijft!

De 3 zekerheden van Buist

Zonnestroominstallaties waar je vrolijk van wordt én blijft!

1 Installatie op maat

Geen situatie is gelijk. Daarom komen wij altijd langs om de situatie te bespreken en bekijken. Afhankelijk van de (toekomstige) wensen en het huidige energieverbruik stellen we een plan op. Advies op maat. Alleen dan heb je een installatie waar je vrolijk van wordt én blijft!

2 Hoogwaardige kwaliteit

De prijs van de zonnepanelen en de omvormer is uiteraard belangrijk. We zijn zeker concurrerend maar doen geen concessies aan de gewenste kwaliteit van onze producten en materialen. Dat wij voor kwaliteit staan, staat vast. Daar zijn de hoogwaardige producten die wij leveren het bewijs van. Wij monteren onder andere zonnepanelen van LG Solar,  Solarwatt, Panasonic, Bauer en Axitec, en omvormers van SMA en SolarEdge.

3 Degelijke montage

De wijze van monteren speelt een grote rol bij het plaatsen van de zonnestroominstallatie. We gebruiken dan ook altijd degelijk geschroefde montagematerialen. We staan voor kwaliteit en zijn ook zuinig op jouw dak.

Zonnige producten

Onze zonnepanelen en omvormers voor jou op een rijtje gezet.

[et_pb_shop posts_number=”4″ _builder_version=”4.16″ global_colors_info=”{}”][/et_pb_shop]

Keuzehulp

Stel je eigen zonnestroominstallatie samen met behulp van onze keuzehulp!

Zonnepanelen

Zonnepanelen zijn het meest opvallende en het meest besproken onderdeel van een zonnestroominstallatie. Er is ontzettend veel aanbod uit alle hoeken van de wereld. De ontwikkelingen staan uiteraard niet stil. Qua vermogen blijven zonnepanelen nog steeds langzaam stijgen en ook qua uiterlijk worden ze steeds mooier. Buist Solar technologie werkt met zonnepanelen van diverse merken, waaronder LG Solar, Bauer, Axitec, Sunpower, Solarwatt en Panasonic.

Omvormers

De omvormer is het hart van de installatie en tegelijkertijd ook het meest kwetsbare onderdeel. Als een zonnepaneel een levensduur heeft van minimaal 30 jaar, moet de omvormer minimaal 1 keer worden vervangen. Daarom adviseren wij altijd voor een A-merk omvormer. Indien voor een goedkopere omvormer wordt gekozen, kan het voorkomen dat deze gedurende de levensduur van de zonnepanelen drie of vier keer moet worden vervangen. Het zal duidelijk zijn dat dit behoorlijk van invloed is op het lange termijn rendement van de investering.

Onze projecten

Van een kleine installatie tot ruim 500 zonnepanelen.
Niets is ons te gek!

[the-post-grid id=”229754″ title=”Projecten”]

Meer weten over Buist?

Download onze gratis brochure!

Bekijk wat Buist voor jou kan betekenen!

Bekijk ook eens onze projecten of ontvang gratis onze nieuwe brochure direct als download óf via de post! Uiteraard kun je ook een afspraak met ons maken. We komen geheel vrijblijvend bij jou langs.

Vrijblijvende afspraak

Overweeg je zonnepanelen te plaatsen? We komen graag langs om
de 
mogelijkheden te bespreken. Neem contact met ons op voor het
maken van een 
vrijblijvende afspraak of een offerte.